maandag 14 januari 2013

Fred & Douwe 10 Jaar krant

Voor het eerst heb ik een krant mogen opmaken. Voor het 10-jarig bestaan van Fred & Douwe City lounge in Doetinchem en Deventer hebben we een Jubileum-bewaar-krant gemaakt. Samen met eigenaar Frederik Lindehovius en tekstschrijster Jasmijn van Aap Noot Jas heb ik dit project aangepakt. In de derde week van januari 2013 wordt eenmalig de speciale 10 jaar Fred & Douwe Jubileumbewaarkrant huis-aan huis verspreid in Doetinchem en Deventer!
In deze krant staan interessante verhalen over de mensen die bij Fred & Douwe werken en waar zij een band mee hebben. Zo worden onder andere de bedrijfsleiders voorgesteld, kijken ze hoe het is met een aantal oude bekenden, waaronder ik. Jasmijn heeft een heel leuk interview met met gehouden en deze heeft natuurlijk een mooie plek gekregen in de krant. Zie het stuk hieronder.

En zijn er mooie prijzen te winnen met twee leuke puzzels! Maar ook vind je 10 waardebonnen in deze krant! Dus reden genoeg om uw brievenbus deze dagen goed in de gaten te houden! Natuurlijk kan je de Jubileumkrant ook digitaal bekijken.

Lees hier meer over de Fred & Douwe Krant op de website van FDGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Share