donderdag 4 juli 2013

Zomeravond Braderie bij Huis voor Huid en Haar

Vrijdag 5 juli 2013 sta ik op de knusse ‎Braderie van Huis voor Huid en Haar v.a. 19:00 uur. Ik heb een kraampje waar ik vooral wat van mijn Portretten.EGD zal laten zien.

Uitnodiging:
Hierbij nodigen wij u uit voor onze Zomer avond op 5 juli!

Op vrijdag 5 juli organiseert Huis voor Huid en Haar ter gelegenheid van haar eenjarig bestaan een ‘Zomeravond’. Deze bijzondere avond staat in het teken van een‘zwoele’, zomerse braderie met gezellige kramen, met mooie artikelen van diverse ondernemers uit Deventer.

Vanaf 19.00 uur is de braderie geopend. Deze wordt gehouden op onze oprit die leidt naar de gezellige achtertuin. Daar worden ambachtelijk ijs en lekkere hapjes van De Lindeboom uit Schalkhaar verkocht. Er zal vrolijke muziek klinken en men kan heerlijk relaxen op het sfeervolle terras. Onder het motto ‘samen sterk’ heeft Huis voor Huid en Haar een aantal ondernemers uit Deventer en omgeving uitgenodigd om op deze ‘Zomeravond’ hun producten te presenteren en hun naamsbekendheid te vergroten.

De volgende bedrijven doen mee:
Some’things (Grote Poot, sieraden en tassen),
Sense of living (Nieuwstraat, home decoratie),
Veltema bloemen (Schalkhaar),
Egbert.EGD (schilderijen en vormgeving),
Pollewop Brocante (Emst),
Stip en Lief (kinderaccessoires),
De Lindeboom (Schalkhaar),
De Schoonheidssalon (Huis voor Huid en Haar),
De Kapsalon (Huis voor Huid en Haar).

Iedereen is welkom dus als u toch op vrijdag naar Deventer op Stelten gaat, kom dan eerst even gezellig langs bij Huis voor Huid en Haar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share