woensdag 15 januari 2014

Expo.EGD bij Gave Dingen Doen HQ op Google Street View

Expo.EGD bij Gave Dingen Doen HQ in Deventer.

Vanaf begin 2014 exposeert kunstenaar en grafisch vormgever Egbert.EGD een aantal van zijn schilderijen.EGD bij het hoofdkwartier van Gave Dingen Doen (of Cool Ideas Society NL) in Deventer. Na een eerste deelname van Egbert aan een Gave Dingen Doen Sessie in het Pand aan de Nieuwstraat, kwam al snel het idee van Bela Evers (1 van de oprichters van GDD) om wat schilderijen.EGD aan de muur te hangen. Niet alleen om de ruimte wat inspirerende te maken maar ook voor de akoestiek zou het wel eens goed kunnen zijn aan. Bas Mennink (mede oprichter GDD) had al een idee voor een muurschildering van een grote aap. Na een gezamenlijke brainstorm over een gepaste inrichting en aanpassingen van het interieur, kwam het idee om te beginnen met de muurschildering en een Expositie van een flink aantal 9-Luik schilderijen van Egbert.EGD.

Eerste Expo.EGD op Google Street View.
De Expositie is mede dankzij Thomas Boelaars ook te bekijken via Google Street View voor bedrijven, waarmee je een kijkje in een bedrijf kan nemen. Tijdens de Gave Dingen Doen sessie waar Egbert aanwezig was, deed hij zijn pitch over dit nieuwe product wat hij verzorgd voor Google. Gave Dingen Doen heeft het hoofdkwartier door Thomas als eerste bedrijf in Deventer op Google Street View laten zetten. Dit was zo gaaf dat De Stentor er een mooi stuk over schreef in de krant.

Over Gave Dingen Doen (of Cool Ideas Society NL)
Gave Dingen Doen is een platform voor open- en sociale innovatie, waar mensen elkaar helpen om ideeën, vragen of dromen te realiseren. Onder begeleiding van onze facilitators wordt een creatieve en inspirereende sessie georganiseerd. Tevens is Deventer het hoofdkwartier van dit platform, en word deze lokatie gebruikt door een aantal actieve en creative ondernemers uit Deventer en omstreken.

Over Egbert.EGD
Na zijn opleidingen aan het Cibap in Zwolle en de Hogere Hotelschool in Apeldoorn, besloot Egbert zich in 2010 te richten op het maken van Grafische Decoraties onder de naam Egbert.EGD. Hij haalt zijn inspiratie uit street art en pop art en hij maakt gebruikt van uiteenlopende materialen, zoals LP's, bloemen, spuitbussen en nagellak. Egbert maakt veel vrij werk, maar werkt ook in opdracht. Ook houdt hij zich bezig met het ontwerpen van huisstijlen, gelegenheidsdrukwerk, internetmarketing, social media en ondersteunende marketing en geeft hij stencil Art/ Graffiti workshops en kinderfeestjes in het maken van schilderijen met spuitbussen en sjablonen.

Kijk voor meer informatie over Egbert.EGD op www.egbertegd.nl
en kijk ook eens op http://www.gavedingendoen.nl/

Foto's van Expo
Video van Expo

Meer foto's van Gave Dingen Doen
Bekijk de Expo alvast via Google maps "street View"

Grotere kaart weergeven
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share