woensdag 21 januari 2015

MADfest 2015 Kickstart your creative heart!

31 januari 2015 is het weer zover! MADfest,  het inspiratie festival in Burgerweeshuis Deventer.  Initiatiefnemer Peter Kortleve heb ik aangeboden deze editie hier en daar een helpen in de organisatie van die geweldige festival vol creativiteit en geweldig inspirerende line up! Ik zeg kom!

Wat is MADfest?
MAD Fest is een uniek evenement in het Burgerweeshuis te Deventer voor iedereen met een interesse in muziek, kunst en design. Wat gebeurt er als deze drie elementen elkaar overlappen?
Op het programma staan (inter)nationale en regionale sprekers, band
s, ontwerpers en kunstenaars van formaat. Daarnaast zijn er allerlei bijzondere activiteiten te doen. Tijdens de aankomende editie op 31 januari 2015 staat het thema LEF centraal.


Met o.a.:
- David Carson
- Ben Newman
- Flip Scipio 
- Max Kisman
- Paulusma
- Jeroen Diepenmaat
- High on Type
- Zeefdrukken
- Paceshifters
- en nog veel meer

Meer info over kaartverkoop en  Line-up:
http://www.madfest.nl/ 

En dit was Madfest in 2012! Te vet!
Koop nu je kaartjes!
Persbericht:

Uniek festival combineert Music, Art & Design

Met de slogan ’Kickstart your creative heart' zet MAD Fest zich op de kaart zetten als hét festival waarin drie disciplines tot bijzondere uiting komen. Op 31 januari 2015 zal Deventer poppodium het Burgerweeshuis functioneren als festivallocatie voor de tweede editie van het Music, Art & Design (MAD) Fest. Onder andere legendarisch ontwerper David Carson (US), meestergitaarbouwer Flip Scipio (US), de band Paulusma en ontwerper/illustrator Ben Newman (UK) staan op het programma. 

Nadat alle betrokkenen van de eerste editie van MAD Fest (in 2012) enorm enthousiast waren over dit nieuwe evenement, werd initiatiefnemer Peter Kortleve in de maanden erna geregeld gevraagd of en wanneer er weer een volgende MAD Fest zou plaatsvinden. Zelfs door mensen die er niet bij waren geweest. Zij hadden lovende berichten gehoord van anderen die wel dat geluk hadden.

Momenteel is het programma voor de tweede editie, op 31 januari 2015, zo goed als compleet. Legendes uit de grafische wereld als David Carson (US) en Max Kisman (NL), jonge illustrator Ben Newman (UK), ’s werelds meest geroemde gitaarbouwer Flip Scipio (US), beeldend kunstenaar Jeroen Diepenmaat en de bands Paceshifters, Paulusma en NNENN sieren de expressieve posters.

Maar wat is MAD Fest eigenlijk? De letters MAD staan voor Music, Art en Design en geeft daarmee aan dat het hier om de viering van creativiteit gaat. Bovendien staat deze keer het thema LEF daarbij centraal. Sprekers, ontwerpers, kunstenaars en muzikanten zullen het publiek op hun eigen manier inspireren. Daarnaast kan je ook deelnemen aan allerlei bijzondere activiteiten, zoals een kleine opnamestudio waar je kan bijdragen aan een muzikaal stuk. Je kan jouw eigen MAD Fest souvenir zeefdrukken waarvoor o.a. Ben Newman speciaal voor deze gelegenheid een ontwerp heeft gemaakt. Of kijk op je gemak naar de verschillende tentoongestelde werken van een aantal mensen die ook op het programma staan.

Genoeg te zien, te horen, te beleven, te doen en te leren op dit unieke inspiratiefestival in hartje Deventer. De kaarten zijn slechts 15 euro (voor BNO-leden 13,50) en zijn te koop bij het Burgerweeshuis! Je kan MAD Fest ook benodigde financiële steun geven met een pakket à 100 euro waarin twee kaarten en natuurlijk nog een aantal extra's zitten. 

Toon lef en creativiteit en kickstart your creative heart! Op www.madfest.nl vind je meer uitgebreide informatie.

MAD Fest 2015 - Kickstart your creative heart!
Locatie: Het Burgerweeshuis, Deventer
Datum: 31 januari 2015 (14:00 - 22:00 u)
Kaarten: 15,- / 13,50  (excl. servicekosten) via www.burgerweeshuis.nl
Website: www.madfest.nl
Impressie MAD Fest 2012: http://vimeo.com/54081354

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share