vrijdag 6 februari 2015

MADfest 2015 door de ogen van Egbert.EGD

31 januari 2015 was MADfest, het inspiratie festival in Burgerweeshuis Deventer. Initiatiefnemer Steven en ik hebben Peter Kortleve aangeboden deze editie hier en daar een helpen in de organisatie van die geweldige festival vol creativiteit en geweldig inspirerende line up! Ik heb er een klein filmpje van gemaakt, "MADfest gezien door de ogen van Egbert.EGD" Met wat beelden van de voorbereiding van het Decor en van de dag zelf.

Wat is MADfest?
MAD Fest is een uniek evenement in het Burgerweeshuis te Deventer voor iedereen met een interesse in muziek, kunst en design. Wat gebeurt er als deze drie elementen elkaar overlappen?
Op het programma staan (inter)nationale en regionale sprekers, bands, ontwerpers en kunstenaars van formaat. Daarnaast zijn er allerlei bijzondere activiteiten te doen. Tijdens de deze editie op 31 januari 2015 stond het thema LEF centraal. - http://www.madfest.nl/

Video en foto's:
Hieronder een video die ik ervan gemaakt heb en een aantal 9luiken van de dag, Meer foto's op de facebookpagina: https://www.facebook.com/moremadfest/photos_streamGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Share