woensdag 8 juli 2015

Haasjesnel.nl voor IJsselandschap Deventer

Rob van het IJsselandschap kwam bij mij in het atelier met de vraag:" kan je iets voor mijn betekenen, ik ga namelijk een kavel in de verkoop doen aan de IJsseldijk 37 in Diepenveen, maar ik wil geen groot bord in de tuin te koop, het moet opvallen, en een ludieke actie zijn."

Daar kan ik wel wat mee, en bedacht samen met hem om het huis totaal te beschilderen in een IJssellandschap, alsof het huis al weg is... met daarop de makkelijk te onthouden url; HaasJeSnel.nl  die verwijst naar een website waar dit kavel op te koop is.

HaasJeSnel.nl is niet zomaar gekozen, er zit een gedachte achter, natuurlijk, "haas(t) je snel" dit prachtige kavel is te koop!, Haasje uit het logo van IJssellanschap, en een knipoog naar de automobilisten die er met hoge snelheid langs rijden, maar die tocht met deze goed te onthouden url thuis komen op het toch even op te zoeken, wat dat nou eigenlijk is.

De basis kleuren zijn gekozen uit de huisstijl kleuren van het logo van IJssellansschap. Deze zijn er opgeschilderd door de mederwerkers van IJssellanschap zelf, als vrolijk vrijdagmiddag borrel. Bedankt voor jullie hulp, tevens dank aan Liselot die op haar eerste vervroegde stagedag mij heeft geholpen op dag 2.

Hopelijk word het kavel nu snel verkocht, Dus haas(t) je snel, naar haasjesnel.nl

Zie hier meer foto's
Zie hier de making off video

Toevoeging juli 2016: In de Pers bij RTV OOST:Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share