vrijdag 22 juli 2016

Drie nieuwe schilderij Opdrachten.EGD

Tweeluik Touwtrekken.EGD 100 x 100 cm
Mocht dit ‪#‎2Luik‬.EGD maken van de kinderen van Robin en Fenna. Na een gezamenlijke brainstorm bij Robin en Fenna thuis werd het duidelijk wat ze graag wilde voor een schilderij boven hun bank. Het moest iets stoers worden, met de kinderen in de hoofdrol maar niet zo standaar portret. Maar iets met beweging erin.

Fenna Had wat foto’s gemaakt met de kids in actie. Aangezien het twee jongens, leek het mij wel leuk om ze “touwtrekkend” te portretteren op twee losse doeken van 100 x 50 cm. Met een rouwe achtergrond is het een gaaf twee luik geworden met een stencil van de kinderen erop.

Meer foto's vind je hier Rakoen.EGD - 80 x 100 cm

Voor Rakoen mocht ik dit schilderij maken voor in haar nieuwe appartement.

Ze had deze foto, gemaakt door een fotograaf, als uitgaans punt. Ik heb er een stencil van gemaakt en die paarse schilderij er van gemaakt.

Een aantal nieuwe technieken toegepast, wat een uitdaging was. Maar het eindresultaat mag er zijn. Aangezien het doek weinig contract heeft is het lastig om op de foto te zetten.

Meer foto vind je hier 


3 luik Deventer Skylijn.EGD - 300 x 80 cm

Voor Yvo mocht ik een 3 luik schilderij maken van de Deventer Skyline in de lijn versie.

Hij wilde graag 3 witte doeken met de Deventer Skyline erop. Dit vond ik wat saai, dus na een gezamelijke zoek tocht naar een goede witte achtergrond  zijn we uitgekomen om deze dikke klodders acryl in de achtergrond waar de skyline in stencil art overheen is geschoten in donker grijs. De randen van de doeken zijn ook donker grijs waardoor ze wat meer naar voren komen.

Meer foto en Deventer skyline's vind je hier
WIL JE DIT OOK?
Wil je ook een schilderij of muurschildering laten maken door Egbert.EGD bekijk onderstaande video hoe dat werkt. Of neem gelijk contact op met Egbert


Info animatie // Opdracht Schilderij // Egbert.EGD from Egbert.EGD on Vimeo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share