donderdag 18 april 2013

DE HIP Schutting Deventer // Muurschildering.EGD

Afgelopen maand een leuk projectje opgepakt bij Brink 21 (waar ik mijn atelier heb gehad) Er komt een nieuw horeca bedrijf en ze zijn flink aan het verbouwen. Dus er staat een flinke schutting rondom. Aangezien het lijntje zo kort was heb ik Fonz (eigenaar van De Hip) gebeld en was het vrij snel geregeld. Hij kende ook nog wat kunstenaars, en zo is het een gezellige muur geworden, en hebben we ook nog redelijk wat pers aandacht gekregen. lees hieronder het persbericht, de foto's en Making off video die ik er van maakte. 

Schutting "DE HIP" Deventer 
Thema: Muziek
Kunstenaars: Egbert.EGD // Sander // CorkVille // Jimki // Wilco // Marina // Wouter // Maarten 

Deventer - Zaterdag 6 april hebben drie kunstenaars, Corkville, Sander op den Dries en Egbert.EGD, de tijdelijke schutting rondom Brink 21 beschilderd. Egbert.EGD  is erg bekend met dit pand omdat hij 2,5 jaar zijn atelier op deze locatie had, voordat De Hip er begon met de verbouwing ten behoeve van een nieuwe horecagelegenheid.

In verband met die verbouwing staat het pand tijdelijk in de steigers. Om de omheining op te vrolijken, hebben de kunstenaars er kleurrijke vormen en karakters op geschilderd in de huisstijlkleuren van de toekomstige horecagelegenheid. Andere kunstenaars, waaronder Jimki, Wilco, Marina, Wouter en Maarten, hebben op de zijde aan de Roggestraat ook prachtige muurschilderingen geplaatst. De bedoeling was de hele schutting te versieren met schilderingen in diverse stijlen, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse schildertechnieken en het thema muziek.

Binnenkort openen Fonz Scheepstra en Huub Suasso in Brink 21 'De Hip' en 'De HipShop'. De verbouwing is dus in volle gang. 

Foto's
Video

In de pers:

GOPR5536GOPR5545GOPR5542GOPR5548

DeHip, a set on Flickr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share