zondag 14 april 2013

StreetArt workshop.EGD op Keizerrijk 2013Onderstaand interview met mij staat op festivalkeizerrijk.nl en zegt eigelijk alles...Kom langs en maak een Graffiti / Street Art schilderij bij mij tijdens een korte workshop. Zie ook de video die ik maakte in 2011.

NET ALS VOORGAANDE JAREN STAAT EGBERT.EGD WEER OP KEIZERRIJK MET ZIJN CREATIEVE WORKSHOP. WIE IS EGBERT.EGD, WAT KOMT HIJ DOEN EN WAT VINDT HIJ VAN KEIZERRIJK

WIE IS EGBERT.EGD
“EGBERT.EGD IS DE NAAM WAARONDER IK (EGBERT SCHEFFER) MIJN CREATIEF BEDRIJF VOER. ZO MAAK IK ONDER ANDERE SCHILDERIJEN EN DECORS. DEZE MAAK IK MET SPUITBUS EN STENCILS EN IK LAAT ME HIERBIJ INSPIREREN OP STREET ART EN POP ART, DAARNAAST GEEF IK CREATIEVE WORKSHOPS WAARBIJ WE MET DE SPUITBUS AAN DE SLAG GAAN EN BEN IK ACTIEF ALS GRAFISCH VORMGEVER. “

WAT KUNNEN WE DIT JAAR VAN EGBERT.EGD VERWACHTEN
“NET ALS VOORGAANDE JAREN KUN JE BIJ ME TERECHT VOOR EEN CREATIEVE WORKSHOP STENCIL ART. WE GAAN AAN DE HAND VAN STENCILS EN SJABLONEN MET SPUITBUSSEN EEN EIGEN SCHILDERIJ MAKEN. NATUURLIJK MAG JE EERST EVEN JE SPUITBUS TESTEN OP EEN AANTAL PANELEN. JE KUNT JE OP DE DAG ZELF BIJ MIJ INSCHRIJVEN. WEES WEL SNEL, WANT ER IS BEPERKT PLEK EN VOL = VOL!”

NAAR WELKE ACT KIJKT EGBERT.EGD HET MEEST UIT
“IK BEN HEEL BENIEUWD NAAR FLOW & CO. DEZE JONGENS KOMEN UIT DEVENTER EN HEBBEN AFGELOPEN JAAR DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND GEWONNEN. HET IS COOL OM ZE WEER TERUG OP EIGEN BODEM TE ZIEN EN BEN BENIEUWD HOE ZE UIT DE VERF KOMEN OP EEN FESTIVAL! IK HEB ER ALLE VERTROUWEN IN DAT ZE HET TERREIN OP DE KOP ZULLEN ZETTEN MET HUN KEIHARDE BEATS EN FLOW!.”

HOE BELANGRIJKS IS EEN FESTIVAL ALS KEIZERRIJK
“HET IS GOED DAT ER EEN FESTIVAL IN DEVENTER IS DAT ZICH PUUR OP HIPHOP FOCUST. SAMEN MET DE ANDERE FESTIVALS IN DEVENTER HEBBEN WE ZO EEN DIVERSE MIX EN VOOR IEDER WAT WILS. DAARNAAST IS HET NATUURLIJK OOK ERG GOED VOOR HET IMAGO VAN DEVENTER EN IN HET BIJZONDER DE WIJK KEIZERSLANDEN.”

ANY LAST WORDS
“LAAT HIPHOP JE INSPIREREN” EN KIJK EENS OP WWW.EGBERTEGD.NL!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share