donderdag 12 september 2013

Muur en Balken beschilderd bij De Hip Deventer

In mijn eerste Atelier.EGD in Brink 21, zit nu Cultuur Cafe De Hip en De HipShop. We mochten hier al eerder de schutting tijdens de verbouwing beschilderen.

Samen met Marina Nijdeken was Egbert.EGD uitgenodigd om hier een muur en balken beschilderen in de BeatKelder van De Hip te maken.

Het idee van Eigenaar Fonz was om een soort van kleurvlakken te maken, waar de artiesten die optreden in de Kelder hun handtekening kunnen achterlaten. Eerst zou dit op de balken op het plafon gebeuren. Later hebben we samen bepaald dat op de muur het mooier naar voren zou komen.

Daar is nu ge├»nspireerd door het spelletje Mozaa heeft Egbert.EGD daar een soort van Draak van Driekhoek vormen gemaakt in de Kleuren van de Kelder.

Marina heeft Angela Davis geschilderd op de muur naast de Bar.

Zie hier de foto's
De Stentor

De Hip

In De Hip kan alles! De Hip is om te eten, om te dansen, om live optredens te zien, om te exposeren, om te winkelen, om te drinken, om te zitten, om te lezen, om te denken, om blij te zijn, om jezelf te zijn en zoenen mag ook! De Hip huist in Brink 21 te Deventer, in het mooiste pand aan het mooiste plein van Nederland!
Kijk ook bij Mo's Kitchen voor de dagelijkse HipHap!IMG_9560IMG_0006IMG_9562IMG_7843IMG_7875IMG_9563
De Hip - Deventer, a set on Flickr.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share