dinsdag 17 september 2013

Najaar van 2013 Expositie.EGD in De Fabriek en FreelanceHub in Deventer

In het najaar van 2013 exposeert kunstenaar en grafisch vormgever Egbert.EGD een aantal van zijn schilderijen.EGD in De Fabriek en de FreelanceHUB in Deventer. Na een bezoek aan De Fabriek kwam hij op het idee om daar een keer te exposeren. Dit vond Monique van Meel (bestuurslid De Fabriek) een erg leuk idee. Niet veel later werd een afspraak gemaakt om zijn schilderijen op te hangen. Monique kwam ook met het voorstel om via Ans van Amerongen te exposeren in de FreelanceHUB.

Het zijn beide mooie plekken waar zzp'ers en zelfstandigen kunnen werken. Beide locaties zijn nu voorzien van ongeveer 10 schilderijen die er in het najaar van 2013 zullen hangen. Daarna zal een andere kunstenaar exposeren op deze locaties.


Over Egbert.EGD
Na zijn opleidingen aan het Cibap in Zwolle en de Hogere Hotelschool in Apeldoorn, besloot Egbert zich in 2010 te richten op het maken van Grafische Decoraties onder de naam Egbert.EGD. Hij haalt zijn inspiratie uit street art en pop art en hij maakt gebruikt van uiteenlopende materialen, zoals LP's, bloemen, spuitbussen en nagellak. Egbert maakt veel vrij werk, maar werkt ook in opdracht. Ook houdt hij zich bezig met het ontwerpen van huisstijlen, gelegenheidsdrukwerk, internetmarketing en ondersteunende marketing en geeft hij stencil Art/ Graffiti workshops en kinderfeestjes in het maken van schilderijen.

Kijk voor meer informatie over Egbert.EGD op www.egbertegd.nl
en kijk ook eens op http://www.fabriekdeventer.nl en http://www.freelancehub.nl

Foto's van de Fabriek
Foto's van de FreelanceHubGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Share