vrijdag 17 oktober 2014

1& 2 November Havenkwartier OPEN!

Het Atelier is ook open tijdens Havenkwartier OPEN! op

Zondag 2 november:
Open Atelier bij Egbert.EGD & Jimki van 13:00 tot 18:00 uur. En we zullen Street-Art-Wishes serveren.

LET OP #1: Zaterdag 1 november 2014: Besloten Feest/ Workshop.EGD van 14:00 tot 16:00 uur. We zijn er wel maar kunnen helaas dan geen extra belangstellende ontvangen.)

LET OP #2: De Mr. de Boerlaan is aan beide kanten afgeloten i.v.mv werkzaamheden. De voordeur van atelier (nr. 151) is wel bereikbaar via: Industrieweg -> Scheepvaartstraat -> Noordzeestraat  Havenkwartier OPEN!

Met de opening van het Kunstenlab, Kunstuitleen Deventer en de Pop-up shop Rijckdom komt er nóg meer leven in het Havenkwartier. Op zaterdag 1 november vinden de feestelijke openingen plaats, en zijn er tal van andere activiteiten bij kunstenaars, bedrijven en bewoners.

Van een spannend optreden in De Perifeer, het kleinste podium van de stad, tot gratis Havenkwartier tattoos. Van een Barbieque tot het 3d-printen van koekjes in het Fablab i.o. Van fastfood tot slowfood: een overall programma met kunst, muziek, theater en performances over eten en meer.

Ook op zondag 2 november zijn er deuren open en staan er activiteiten op het programma. Kortom, het Havenkwartier kookt over van de creatieve activiteiten dit weekend!
Het complete programma is dit weekend op verschillende Havenkwartier locaties verkrijgbaar, inclusief plattegrond. Deze plattegrond staat binnenkort ook op deze pagina.

Er zijn geen pinautomaten in het Havenkwartier en bij de meeste locaties kan niet met pin betaald worden.

GEHELE PROGRAMMA: Klik hier

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1482185535383221/

Tot ziens in het Havenkwartier!

- Was weer erg leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share