dinsdag 4 november 2014

30/11: OPENWorkshop.EGD Sinterklaas en/of kerst-kado editie


Een OPENWorkshop.EGD 

 Sinterklaas en/of kerst-kado editie
Wat moet je dit jaar nou weer bedenken als sinterklaas kado of surprise? Of wat voor decoratie zal ik dit jaar is ophangen met de kerstdagen. Egbert.EGD geeft een speciale OPENworkshop op 30 november waar je zelf je kado of decor stuk kan maken met spuitbussen en sjablonen!

Graffiti/ Street Art / Stencil Art/ Pimpen in Deventer

Datum: Zondag 30 november 2014
Tijd: start: 12:00 tot ongeveer 14:00 uur *
Contact persoon: Egbert Scheffer, e.scheffer@egbertegd.nl, 06 244 16 387
Lokatie: Atelier Egbert.EGD // Havenkwartier // vmDAVO gebouw, Mr. H.F. de Boerlaan 151, 7411 AH, Deventer (Let op: De Mr. de Boerlaan is aan beide kanten afgesloten i.v.m. werkzaamheden. De voordeur van atelier (nr. 151) alleen bereikbaar via:
Industrieweg - Scheepvaartstraat - Noordzeestraat zie hier
)

Bij deze * OPEN WORKSHOP kan je je al inschrijven vanaf 1 persoon, maar natuurlijk ook samen met je zoon of dochter, partner, vader of moeder!

De workshops worden gegeven door Egbert Scheffer in het Havenkwartier Deventer en het is ongeveer dezelfde workshop als dat hij geeft bij zijn bedrijfsuitjes of kinderfeestjes. Alleen nu hoef je niet meer voor minimaal 6 personen te betalen. Je betaalt gewoon voor jezelf en kiest je eigen formaat schilderdoek.

Deze OPEN workshop voor volwassenen (en eventueel kinderen) bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. De deelnemers maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen zij zelf een doek in eigen gekozen formaat doek beschilderen. (of eventueel een ander opject in overleg)
 (Bekijk video's van workshops om een goed beeld te krijgen van mijn workshops).

Standaard Kosten voor de workshop:
Handschoenen, beschermende kleding en spuitbussen + koffie, thee en ranja en wat lekkers.
€ 35,- per volwassene, (exclusief schilderdoek)
€ 15,- per kind, (exclusief schilderdoek)

Voorbeeld extra kosten voor schilderdoek eigen object:
- een schilderdoek van 30 x 30 cm: € 5,- per stuk. (Dit formaat word aanbevolen)
- een schilderdoek van 60 x 80 cm: v.a. ongeveer € 10,- per stuk. (dit is de maximale grote i.v.m met de ruimte in het atelier)
- Voor het meenemen van een eigen object bereken ik eventueel wat extra's in overleg.

Vragen over andere mogelijkheden neem contact op..
De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Interesse in deze OPEN-workshop? Neem zo snel mogelijk contact met Egbert op om je als geïnteresseerde in te schrijven. Via e.scheffer@egbertegd.nl of 0624416387.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/361749810658194/ 

* Er zullen meer data volgen, via Facebook. Of mail naar e.scheffer@egbertegd.nl, dan kan Egbert je op de hoogte houden van de nieuwe data. Ik zal verschillende dagen en tijden aanhouden om een zo divers mogelijk aanbod data te bieden.

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. Tijden en datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat het aantal deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en mee doen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share