maandag 27 april 2015

10 Mei: Moederdag: OPEN workshop.EGD


Op zoek naar wat creatiefs om samen te doen met je moeder op moederdag in Deventer? Kom gezellig samen met je moeder* een stencil art / graffiti schilderij maken tijdens de open workshop van Egbert.EGD in het Havenkwartier. Deze speciale "moederdag Editie" is voor "moeder+kind-duo's" dus schrijf jezelf en - een moeder*- in, en verwen je deze met een gezellige en creatieve workshop!

*Alle moeders reken ik goed ,je eigen moeder, schoonmoeder, verzorger, oma, oppasmoeder, de moeder van je kinderen, of iemand die als een moeder voel, je mag zelfs zonder je moeder komen en samen met je broer of zus iets voor je moeder maken.

Deze workshop voor "kinderen en moeders" bestaat uit een korte uitleg over de geschiedenis van graffiti en street art. Jullie maken zelf sjablonen en oefenen met spuitbussen op panelen. Daarna kunnen jullie zelf samen 1 of 2 doeken beschilderen.
- Zie ook deze video's
- De workshop duurt ongeveer 2 uur.

Kosten voor de workshop:
Handschoenen, beschermende kleding en spuitbussen + koffie, thee en wat lekkers: € 35,- per volwassene
+ Een tweeluik van 2 keer 30 x 30 cm: € 5,- per stuk
óf samen 1 schildersdoek van ongeveer 60 x 80 cm: € 10,- per stuk

Totaal per duo voor de workshop: € 80,-
 >>> maar nu met moederdag-korting voor € 75,-! <<<<
(eventueel met kind onder de 16 jaar + moeder voor: € 55,-)

Interesse in deze workshop "Moederdag Editie"? Neem zo snel mogelijk contact op om je in te schrijven via: Egbert Scheffer, e.scheffer@egbertegd.nl, 0624416387

Datum: Moederdag zondag 10 mei 2015
Aanvang workshop: 14:00 tot ongeveer 16:00 uur
Lokatie: Mr. H.F. de Boerlaan 151 (bel H), 7411 AH, Deventer

www.egbertegd.nlFacebook event: https://www.facebook.com/events/927443887296169/

Let op: de workshop gaat alleen door bij voldoende deelname. De tijden en de datum kunnen in overleg nog aangepast worden als dat al de deelnemers ten goede komt. Je moet je aanmelden, je kan niet gewoon binnenlopen en meedoen!


Foto: Rob van der Laan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share