zondag 5 april 2015

18 April Havenkwartier LOS met LOS/VAST mini parade!

Havenkwartier Deventer gaat dit jaar voor de tweede keer LOS! Op zaterdag 18 april openen we opnieuw de deuren. Alles wat er in dit prikkelende havengebied te vinden is wordt je aangeboden op een presenteerblaadje. Van de glorieuze terugkeer van PIKNIK tot de presentatie van een kersverse dichtbundel in Kunstenlab, van expedities door het hele Havenkwartier tot een muzikaal ronkende V12 bij de smeedwerkplaats, van unieke √©√©nkamerhotels tot avontuurlijke muziek in De Perifeer, van open ateliers tot presentaties en demonstraties. We hebben concerten, dj’s, workshops, eten & drinken, theater en vooral: voor ieder wat wils. Proef de sfeer en ontdek de inspiratie van het Havenkwartier.


Ter promotie van LOS zijn Fotograaf Bram de Jong en ik het ‪#‎Havenkwartier‬ rond geweest om de deelnemers op de foto te zetten in hun werkplek, studio, werkplaats, atelier, huis. De foto's + info wat ze doen 18 april v.a 13 uur staan op Facebook.com/havenkwartier
Egbert.EGD & Jimki presenteren tijdens LOS:
-- LOS/VAST MINI PARADE -- PROGRAMMA:

13.00: MINI PARADE gaat LOS!
Doorlopend:
* HOU LOS VAST
Mini workshop: Maak je eigen souvenir en hou Los letterlijk Vast, pimp een linnen tas met spuitbussen & sjablonen verzorgd door Egbert.EGD en Jimki (niet tijdens optredens)
* LOS/VAST EXPO
Hang jou eigen favouriete schilderij van Egbert.EGD en/of JIMKI op in de mini Expo en doe een bod!
* TENTOONSTELLING EGBERT.EGD & JIMKI
Veel nieuw werk van deze creatieve ondernemers word op diverse manieren tentoongesteld

13.00: Gwandoya DJ COLLECTIEF
Deze mannen uit Deventer met een grote liefde voor muziek leggen tijdens de mini parade hun favoriete vinyl op de draaitafels en zorgen voor de fijne tunes.

- LOS/VAST MINI PARADE -

15.00: Comedy Dokters presenteert:
Stand Up comedy met Wouter Monden - Pagina


- LOS/VAST MINI PARADE -

17.00: COMEDY DOKTERS presenteert:
Stand Up comedy met WOUTER MONDEN


17.30: Orange Maplewood (Akoestische set)
Deze Achterhoekse rockers uit Amsterdam zijn een regelrechte toevoeging voor het muziek landschap in Nederland. Top band!

+/- 18.00: EINDE maar LOS gaat veder...
Zie dit event wat er allemaal nog meer te beleven is die dag: https://www.facebook.com/events/829035423835937/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share