donderdag 31 maart 2016

LOS: De Spuiterij.EGD & Knutselarij gaan LOS met bootjes!

De Spuiterij.EGD & Knutselarij gaan LOS met bootjes! (kids workshop) 

Spuiterij.EGD & Knutselarij gaan LOS! In het atelier van Egbert.EGD kun je kennis maken met Shuk-Yee van de Knutselarij & Egbert zijn "Spuiterij".EGD. Kinderen kunnen bij de Knutselarij met diverse gerecyclede materialen een bootje maken en deze in een mooi kleurtje spuiten in de Spuiterij. Daarna laten we de bootjes LOS in een "Mini-Haven-kwartiertje". 

Egbert.EGD is ondernemer in het creative vak en gevestigd in het Havenkwartier in Deventer. Hij verzorgd stencil art schilderij die hij in opdracht voor je kan maken. Street Art en Graffiti workshops voor volwassenen en kinderen waarbij je in een korte tijd je eigen schilderij maakt. Het liefste is hij bezig met het doorvoeren van een huisstijl in een bedrijf, meestal in de vorm van een muurschildering en/of vormgeving van drukwerk.

De Knutselarij van Shuk-Yee Man zit aan de Brink in Deventer.
"Maak iets moois, met je eigen handen. De meest prachtige materialen vind je overal om je heen.
Je hoeft alleen maar met aandacht te kijken. Dan maak je zelf wat je wilt, echt!"

Openingstijden
13:00 – 18:00

Workshops
13:30 – 14:30
15:00 – 16:00
16:30 – 17:30

Locatie
Atelier.EGD
VmDavo gebouw: Mr. H.F. de Boerlaan 151(bel H)


Onderdeel van Havenkwartier LOS meer info en programma: http://www.havenkwartierdeventer.com/los

Havenkwartier Deventer gaat voor de derde keer LOS. Met dit jaar nog meer kunstenaars, ondernemers, horeca en culturele organisaties én nieuwe locaties!


LOS is een bijzonder en intiem festival in dit prikkelende havengebied, waar de kracht van kunst, ambacht, cultuur en ondernemerschap is samengeperst op 20 hectare. Waar je op bezoek bent bij de Havenkwartierders thuis. Waar je een bijzonder programma treft op heel verschillende locaties in het Havenkwartier, met voor ieder wat wils: concerten, dj’s, kunst, ambachten, workshops, theater en eten & drinken.

Laat je om 13:00 verrassen door de spectaculaire opening van ArtEZtrada op het Havenplein. Geniet van lekkere dingen bij de Foodtrucks van Fooddock, op het Lazy Field en aan het havenplein. Verwonder je bij alle exposities en open ateliers, de vertellingen van Prins Franken, de theatervoorstellingen bij TAMTAM en het straattheater van Gajes en ArtEZtrada. Ga zelf aan de slag in workshops, bijvoorbeeld edelsmeden bij KunstGoud en Agatha Leerdam, moodboard maken bij NIK+Alice, drummen bij Deltabeats en je eigen video maken bij Bureau Beeldtaal. Bewegen kan bij Burnside, First Dutch Table Squennis Tournament en Bounz. Lekker shoppen bij pop-up shop Rijckdom, huiskamercaf√© Havn, La Bottega, Treet en Smartlab. Muziek vind je bij LOS in alle toonaarden, zowel door lokale als (inter)nationale artiesten, van hiphopband The Hidden Agenda en fijne singer/songwriters tot avontuurlijke concerten op spannende locaties. We feesten door tot in de avond met de soulvolle afrofunk grooves van 8-koppige live band KOFFIE bij zomerbar PIKNIK en de vetste Beats van de 90’s bij DOK H2O. En dit is nog maar een klein deel van het programma!

De meeste deuren zijn open van 13:00 – 18:00 uur. Daarnaast worden er op veel locaties extra activiteiten georganiseerd, die door kunnen lopen tot later in de avond. Bijzondere eet- en drinkgelegenheden zijn in het Havenkwartier ook ruimschoots voorhanden. 

Toegang is gratis!

LOS 2015 en 2016 DOOR DE OGEN VAN EGBERT.EGD:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Share